Reserveer uw plaatsje want ze zijn beperkt.
Wij raden sterk aan op voorhand te reserveren om wachttijden te vermijden.
Gelieve steeds 15min voor reservatie aanwezig te zijn.

 

Voor de juiste openingsdagen en uren check het online reservatiesysteem.

 

Cadeaubonnen zijn eveneens nog steeds beschikbaar.

VR - Escape room

Wat is dit?

VR - Escape room is een VR (virtual reality) ervaring, het spel sluit volledig aan bij een escape room ervaring maar dan in een volledig virtuele wereld. Terwijl het merendeel van de huidige VR-ervaringen slechts 2 tot 10 minuten duren, en deze ervaring op slechts één persoon gericht is, bieden wij een ervaring die momenteel uniek is: u neemt deel aan een ervaring waarbij u met meerdere personen wordt ondergedompeld in virtual reality en moet samenwerken, gedurende in totaal dertig tot vijfenveertig minuten!

Het verhaal?

Space Station Tiberia

We zijn beland in het jaar 2999, er is een constante dreiging van meteorieten rond onze aarde. Space Station Tiberia is 1 van de vele ruimtestations die deze meteorieten moeten vernietigen voor ze de aarde raken. Space Station Tiberia is echter ernstig beschadigd, net nu een reuze meteoor op komst is. Lukt het jullie om alle netwerken terug online te krijgen en ook de laser binnen de tijd te repareren om zo de wereld te redden van totale verwoesting?

Depths of Osiris

Welkom in het diepzee onderziekstation Oceanus 5. Een gerenommeerd team onderwaterarcheologen heeft een opzienbarende ontdekking gedaan, nl de verloren tempel van Osiris. Ze zijn op onderzoek uitgegaan om de schat die zich volgens de overlevering in de tempel bevindt boven te halen, maar zijn nooit terug aan de oppervlakte gekomen. Daarom doen wij een beroep op jullie, om ons te helpen de geheimen van de tempel te ontrafelen en het artifact alsnog naar de oppervlakte te brengen. Maar let op: jullie hebben slechts een beperkte voorraad zuurstof, en in de duistere diepten van de oceaan liggen vele gevaren op de loer. We wensen jullie veel geluk!

Dragon Tower

Lang geleden arriveerden enkele avonturiers in een klein kuststadje. Moe van het reizen vonden ze een slaapplaats in de plaatselijke herberg. Wat zij echter niet wisten was dat de stad geregeerd werd door een boosaardige tovenaar, die geïsoleerd leefde in zijn kleine burcht “de drakentoren”. De tovenaar beschermde de dorpelingen tegen afschuwelijke draken, door ze 1x per jaar dieven en moordenaars te voederen vanop zijn toren. Het afgelopen jaar waren er echter geen misdaden gepleegd maar de draken hadden wel honger!!! Daarom beschuldigde de tovenaar de nietsvermoedende reizigers van spionage en gaf hen de doodstraf. Kunnen onze moedige reizigers ontsnappen uit de drakentoren voor de klok 6x heeft geslagen en de draken hun jaarlijkse offer komen verorberen???

Manor of Escape

De stedelingen hebben genoeg van graaf Malum! Burgers verdwijnen en elke nacht klinkt er bizar geschreeuw uit zijn landhuis Hij lijkt krankzinnig te zijn geworden terwijl hij zijn gekke theorieën over het leven in alternatieve dimensies nastreefde. De burgemeester heeft jouw team van experts ingehuurd om Malum gevangen te nemen voordat hij nog meer kwaad doet Je moet Malum vangen voordat hij zijn laatste experiment om middernacht voltooit. Haast je!

Pirates Plague

Je piratenbemanning heeft de "Pelagische plaag" te pakken: een ziekte die mensen langzaam in vismonsters verandert! Geruchten zeggen dat de enige remedie is om het hart van een kraken te verteren, maar krakens zijn vermoedelijk uitgestorven! De legende vertelt echter over een verloren tempel op een eiland waar het laatste kraken-hart nog te vinden is. Helaas krioelt het water rond het eiland van de slachtoffers van de pest die op zoek zijn naar een gevecht. Haast je! Je hebt weinig tijd voordat de ziekte permanent is en je bemanning voor altijd vervloekt wordt! Pak eerst een outfit om te beslissen wat je rol zal zijn voor dit avontuur.

Time Travel Paradox

Jullie team is vandaag net klaar met het ontwikkelen van een teletijdsmachine. Maar jullie collega Dr. Hessenberg probeert deze machine te stelen door jullie terug te sturen naar de tijd van de dino's. Hopelijk raken jullie snel terug naar onze tijd voor het te laat is...

Uit hoeveel mensen bestaat een team?

Het spel kan gespeeld worden in teams van 2, 3 of 4 spelers. Iedereen krijgt een VR- bril en een backpack om zo volledig vrij de hele ruimte te kunnen benutten. Jullie zitten in dezelfde ruimte en kunnen ook perfect met elkaar communiceren. In het spel zijn de medespelers te zien als een 3D avatar, zodat de kans om op elkaar te botsen zeer klein is. Dit spel is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. Er kunnen 2 teams van 4 spelers tegelijkertijd spelen.

Kan ik een bril dragen?

Ja, een bril (als de montuur niet te groot is) kan u dragen onder de VR- bril. Let wel als u lenzen heeft dan raden we wel aan om deze te gebruiken!

Bestaat het risisco op vr-sickness?

Aangezien alle bewegingen die u in het spel maakt ook echt gedaan worden is de kans op misselijkheid echt nihil. Omwille van veiligheidsredenen is dit spel niet geschikt voor zwangere vrouwen, personen met epilepsie en/of hartproblemen, alsook mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Moeten we reserveren?

Gelieve online te reserveren om zeker te zijn van een plaats. Heeft u dit niet gedaan? Kom gerust eens langs de infobalie, met wat geluk is er misschien toch nog een plaatsje vrij!

Hoeveel kost dit?

Voor deze unieke ervaring betaalt u 25€ per persoon.